Pengarna tillbaka om du inte är nöjd (Gäller 30 dagar) Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

Akupressur förstärker immunförsvaret

Stärk ditt immunförsvar med akupressur

i förkylnings- och virustider kan det vara bra att förekomma genom att förstärka immunförsvaret. Enligt Lars-Erik Orlander på Aku-Kvick beror de flesta krämpor och besvär på en obalans i kroppen. Men med hjälp av akupressur-plåster kan man applicera tryck på speciella punkter som resulterar i att rätta till dessa obalanser samt förstärka immunförsvaret.

– Dåligt immunförsvar beror på en obalans, som gör att en funktion i kroppen behöver stärkas. För att funktionen skall fungera igen måste vi rätta till obalansen och det gör vi med akupressur-plåster. Hur skall vi då veta att plåstret gör nytta. Jo, man får bekräftelse på att immunförsvaret förstärks genom att man får en förbättrad andedräkt, berättar Lars-Erik Orlander.

Aku-Kvick arbetar med att applicera tryck på speciella punkter på kroppen med hjälp av specialplåster. Metoden kallas för akupressur och är en mycket gammal och beprövad kinesisk medicin. Tidigare tryckte man på punkterna med fingrar eller träpinnar, en behandling som var ganska smärtsam och som måste upprepas ofta för att ge verkan.

För att på ett enkelt och lättsamt sätt kunna sätta kontinuerligt tryck på dessa punkter behöver vi två saker. För det första behöver vi ersätta fingertrycket med något enkelt och praktiskt. Aku-Kvick arbetar därför med ett plåster med en millimeter hög upphöjning. Upphöjningen fästs mot punkten dygnet runt och utan vidare en vecka i taget innan plåstret byts ut, även om verkan oftast kan erhållas inom några timmar. För det andra måste vi veta var dessa punkter finns. Efter många års tester har Lars-Erik Orlander kommit fram till de punkter som svarar bäst mot respektive besvär. Dessa punkter är Aku-Kvicks helt egna och har ingenting att göra med de traditionella punkterna för akupressur eller akupunktur.

Med varje förpackning som Aku-Kvick säljer medföljer en bruksanvisning, som med tydliga bilder visar var du skall sätta dina plåster för att de ska hjälpa med dina åkommor. Aku-Kvick rättar till obalanserna utan att förorena naturen med de olika medicinrester som vi kissar ut med de vanliga medicinerna. Ett introduktionserbjudande erbjuds så att man kan testa på.

Punkterna för att förstärka/maximera immunförsvaret finns på vänster fot och utförliga bruksanvisningar med tydliga bilder medföljer varje leverans av ett kuvert med 10 plåster. En av punkterna riktar sig specifikt mot bronkit medan en annan är inriktad mer allmänt för att rätta till obalanser.

 

Är du intresserad av att prova, beställ Aku-Kvick plåster här »

Kontakta oss »

Akupressur hjälper mot migrän och huvudvärk.

Akupressur hjälper mot migrän och huvudvärk.

Akupressur stärker immunförsvaret.

Akupressur stärker immunförsvaret.

Akupressurplåster hjälper mot artros.

Akupressurplåster hjälper mot artros.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK