Pengarna tillbaka om du inte är nöjd (Gäller 30 dagar) Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

2 st kartor med 20 plåster för halva priset + bruksanvisning

2 st kartor med 20 plåster för halva priset + bruksanvisning

ERBJUDANDE: Stärk ditt immunförsvar

Publicerad: 21/3, 2021

2 plåsterpaket för kostnaden av 1 - beställ i butiken!

Vill du maximera ditt immunförsvar? Hur gör man? Många frågor, inga svar.
Lars-Erik Orlander på Aku-Kvick AB säger: - Dåligt immunförsvar beror på en obalans i kroppen, som behöver rättas till. Det kan man göra genom att använda sig av våra akupressur-plåster.​

Hur kan man då veta att Aku-Kvick gör nytta?

Jo, någon i din närhet märker att din andedräkt blir mycket bättre.

Akupressur är en gammalkinesisk metod, som i stället för nålar använder fingrarna eller en träpinne för att trycka på olika behandlingspunkter, en metod som är ganska smärtsam och tidsödande. Till skillnad från akupressur med fingrarna, märker man inte av Aku-Kvick- plåstren fastän de jobbar och påverkar dygnet runt.

Aku-Kvicks plåster är försett med en liten upphöjning, en nock, som är bara 1 mm hög och som placeras mot behandlingspunkterna. För att förstärka effekten kan flera punkter påverkas samtidigt. Plåstren kan utan vidare sitta en hel vecka i taget om det behövs, även om verkan ibland kommer inom några timmar.

Efter många års tester har Aku-Kvick lokaliserat helt egna behandlingspunkter, som skiljer sig från de punkter som används inom akupunktur och akupressur.
Punkterna för att förstärka och maximera immunförsvaret finns alla på vänster sida av kroppen.

Aku-Kvick erbjuder snabb och effektiv förstärkning av immunförsvaret – helt utan biverkningar - och utan att medicinrester avsöndras ut i naturen.
Förpackning: 10 st Aku-Kvick-plåster levereras i hygieniska, lufttäta kuvert. I leveranserna medföljer utförlig bruksanvisning med tydliga bilder.

Aku-Kvick Erbjudande:

För att underlätta för dig att kunna prova vårt akupressurplåster för att stärka ditt immunförsvar erbjuder vi just nu 2 st kartor med 20 plåster för halva priset + bruksanvisning: 198 kr, inkl. bruksanvisning, porto och moms. (ord. 2x198 = 396 kr).

Beställ via Butiken »

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK