Pengarna tillbaka om du inte är nöjd (Gäller 30 dagar) Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Gratis fraktValfri bruksanvisning ingår

Vad är Aku-Kvick?

Vad är Aku-Kvick?

Aku-Kvick Aku-pressurplåster rättar till obalanser som förorsakar olika krämpor, besvär och bekymmer. Aku-Kvick är akupunktur utan nålar = akupressur.

Vi har i 30 år studerat hur man ska kunna hjälpa människor med olika sjukdomsproblem och då handlar det om en variant av akupunktur som kallas akupressur, vilket innebär att man sätter ett tryck på huden i stället för att sticka in en nål. Vi använder ett speciellt plåster försett med en liten upphöjning, en nock, som man placerar på speciella punkter på kroppen och som är kopplade till det ställe där man har problemet. Dessa punkter är inte desamma som inom akupunktur.

Exempel: den punkt som är kopplad till artros i axlarna finns på insidan av vänster handled.

Vi har kommit fram till att de olika problem man kan ha som artros, migrän etc., beror på obalans i kroppen. Genom att anbringa press på den punkt, som är relaterad till problemet, kan man komma tillrätta med obalansen och därmed få bukt med problemen. Akupressur botar inte men kan lindra besvären, helt eller delvis.

Lars-Erik Orlander

Även inom sjukvården har akupressur använts, men i begränsad omfattning. Det har använts för att lindra illamående och kräkningar post-operativt samt vid cellgiftsbehandlingar med tillfredsställande resultat. Enligt de studier som redovisats har man enbart använt sig av en punkt för akupunktur, P6, vilket visar att sjukvården har begränsad kännedom om de punkter som Aku-Kvick använder. Det verkar som att man enbart använder sig av fingertryckningar eller av speciella armband, Sea-Band, som är försedda med en upphöjning gjorda för punkten P6.
Artikel om akupressur i cancervården: Acupressure for Chemotherapy-Induced Nausea and Vomiting​
https://www.verywellhealth.com/acupressure-for-chemotherapy-nausea-2248911

Är du intresserad av att prova, beställ Aku-Kvick plåster här »

Kontakta oss »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK